Halvin Pikavippi

Pikavippiä saa otettua edullisemmalla hinnalla kuin koskaan, johtuen siitä että uuden lain mukaan lainasta ei saa veloittaa korkoa enemmän kuin 20% vuodessa.

Seurauksena onkin ollut se, että mm. seuraavat pikavipit ovat hintansa puolesta nyt halvempia kuin pienet lainat ovat koskaan aikaisemmin olleet!

Edullisin Pikavippi 2019

Suuria eroja ei samalla tavalla ole enään oikein havattavissa kun tarkastellaan pikalainojen hintoja, sillä ne suuret erot ovat loppuneet hyvin vakaasti kun laki astui voimaan. Useimmat pikavipit mitä nykyään enään on tarjolla vaativatkin jotakuinkin täysin tuota lain sallimaa suurinta vipin korkoa mitä on mahdollista hakea.

Pieniä eroja voi löytyä, ja on mahdollista että kun lainamestat alkavat sopeutua enemmän tähän uuteen vaatimukseen niin samalla heidän kykynsä laskea korkoa kasvaa. Tätä kirjoittaessa ainakin kuitenkin jotakuinkin jokaikinen vippi laskuttaa lainasta 20 % vuosikorkoa.

Tästä ei kuitenkaan voi välttämättä ihan suoraan vielä päätellä, että jokaisen vipin korko tai hinta olisi ihan sama. Tämän lisäksi on nimittäin joitakin asioita joiden perusteella hinnan eroja voi kuitenkin yhä syntyä.

Halvin Pikalaina

Ensimmäinen ero tulee sen kautta, että muutama mesta antaa yhä sellaisen mahdollisuuden että voit hakea ihan jopa korottoman pikalainan tietyillä ehdoilla.

Nämä ehdot ovat useimmiten tiukempia kuin muiden vippien kohdalla. Tarkin ehto usein onkin se, että tälläisen lainan kanssa sinun pitäisi pystyä maksamaan tämä pikavippi takaisin yhdessä kuukaudessa. Pidempiä laina-aikoja ei siis ole tarjolla.

Tämä tarjous koskee nykyään myös tiettyjä joustoluottoja, eikä ole siis mikään oma eroavaisuus joka vain pikavippejä koskisi. Kuitenkin tässäkin se tarjonnan määrä on laskenut kun uusi laki asettui voimaan.

Toinen merkittävä ero tulee vain joissakin tilanteissa, mutta koskee erityisesti niitä tilanteita joissa laina-aika on jotain 6 ja 12 kuukauden väliltä.

Uudistunut laki nimittäin kertoo, että pikavipistä ja muista netin kautta tarjottavista lainoista saa koron lisäksi periä myös muita kuluja, kuitenkin korkeintaan 150 euroa vuotta kohden. Moni vippi käyttääkin tätä edukseen ja sitä kautta ottaa lainalta tavallaan suurempaa korkoa kuin muuten olisi mahdollista.

Tässä voi suoraan tulla eroja jo eri lainapalvelujen kesken ja tämä kannattaa aina katsoa. Lisäksi kuitenkin eroa voi tulla myöskin sen mukaan, että miten tämä lisähinta oikein syntyy. Tuleeko se hiljalleen, vai missä välissä tätä lisähintaa veloitetaan?

Pikavippien Hinnat

Esimerkiksi jos maksuaika lainalle on 6 kuukautta, voi toisen vipin kanssa tilanne olla sellainen että suurin osa kustannuksista syntyy lainan alussa. Toisessa taas hintaa tulee tasaisesti kuukaudesta toiseen.

Hyvin mahdollista on, että tasan vuoden maksuajalla hinta olisi jotakuinkin sama. Kuitenkin joillakin muilla ajoilla eroja voi tulla enemmän. Esimerkiksi toinen laina voi olla kallis 3 kk maksuajalla, jos iso erä kustannuksia laskutetaan heti kun laina myönnetään. Eroja voi tulla myös esimerkiksi jos laina-aika on yli vuoden mittainen, joka myös kannattaa tarkistaa.

TIetyissä tilanteissa ei voikkaan sanoa mikä on se edullisin pikavippi tai halvin pikalaina, ellei tiedä tarkemmin miten lainaa tahdotaan käyttää. Tämän vuoksi olemme myös suosituslistalle joutuneet nostamaan hieman enemmän vaihtoehtoja kuin vain se yksi halvin vippi 2019 vuonna.

Julkaistu luokassa: Vipit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *