Lainaa Puhelinlaskuun

Lainalla puhelinlaskun maksamisen ei tarvitse olla kallista tai riskaabelia, vaan pienellä lainalla voi kätevästi korjata pienen rahapuutteen ilman että joudut siitä paljon lisähintaan maksamaan.

Mm. seuraavien pikavippien ja joustoluottojen avulla kaikenlaisten pienien laskujen maksaminen onnistuu kätevästi ja ilman että maksat lainasta turhan paljoa.

Pikavippi Puhelinlaskuun

Pikavippejä ja muita nettilainoja voidaan käyttää monenlaisten laskujen maksuun, eikä näissä ole mitään rajoitteita siinä mielessä että mihin näitä lainoja voitaisiin käyttää. Kyseessä on vakuudettomat lainat, jonka takia näitä ei ole pakko käyttää jonkun vakuuden ostamiseen kuten on tilanne usein esimerkiksi autolainan kanssa.

Pikavipit voivat olla erittäin kätevä keino laskujen maksamiseen myöskin siinä mielessä, että näiden kanssa voit saada lainan korottomalla maksuajalla ja sitä kautta saada eräällä tavalla katsottuna ilmaista maksuaikaa laskuillesi.

Pikavippi Puhelinlaskuun

Yksi asia mikä kannattaa kuitenkin erityisesti pitää mielessä näin tehdessäsi on se, että lainaa verkosta ei kannata ottaa laskujen maksamiseen joita et myös tulevaisuudessa pysty maksamaan. Lainan ottaminen laskun maksamiseen on aina hieman riskialttiimpaa, ja sitä ei kannata tehdä jos kyseessä ei ole poikkeustilanne vaain tilanne jossa esimerkiksi menosi ovat kuukaudesta toiseen suuremmat kuin tulosi.

Lainaa Laskujen Maksamiseen

Viisailla päätöksillä voi kuitenkin ottaa myös ihan fiksusta lainaa puhelinlaskuun tai muiden laskujen maksuun. Monet verkkolainat tarjoavat varsinkin nykyään kohtalaisen houkuttelevia korkoja, ja näiden takia pienen laskun maksaminen lainalla joka maksetaan takaisin nopeasti ei tule maksamaan välttämättä paljon mitään.

Korottomat pikavipit ovat yleisesti paras keino jos se on mahdollista, mutta myös muiden lainojen korko ei nykyään ole kovin korkea. Jos puhutaan esimerkiksi 100 euron vipistä 3 kk maksuajalla, niin hintaa tälle lainalle ei pitäisi tulla enempää kuin noin 10 – 15 euroa.

Pikalainat ja muut vaihtoehdot varsinkin pienissä tarpeissa ovat halventuneet selvästi uuden lain tultua eloon, ja nykyisin on paljon helpommin mahdollisuuksia ottaa vippi puhelinlaskuun jos tahtoo niin tehdä.

Miinusta voi kuitenkin jossakin määrin tulla siitä, että vippiä ei saa enään ihan niin helposti kuin sitä aiemmin oli mahdollista saada. Ongelmia ei kuitenkaan pienien lainojen kanssa tule useimmiten tässä tilanteessa, mutta joissakin ääripäissä voi pienen vipin saaminen olla tänään jonkin verran vaikeampaa. Useimmat eivät kuitenkaan tätä muutosta edes huomaa, mutta tämä voi tuottaa ongelmia esimerkiksi pienen lainan saamista työttömälle tai opiskelijalle.

Julkaistu luokassa: Vipit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *