Luotettava Pikavippi

Hyvä asiana voidaan mainita, että pikavippien luotettavuus on nykyisin erittäin korkealla tasolla. Ala on Suomessa hyvin säännösteltyä, ja luotettavat toimijat joutuvat toimimaan aika tiukasti asetettujen asetusten mukaisesti.

Tämä kuitenkin koskee vain rekisteröityjä lainanantajia, jonka takia on hyvä tarkistaa aina ennen vipin ottamista että lainaaja löytyy listalta. Lisäksi kannattaa olla varovainen uusien lainapaikkojen suhteen, sillä usein edut mitä heiltä voi saada ei välttämättä ole lisäriskin arvoista. Kuitenkin yleisesti ainakin seuraavia lainoja voi luotettavuuden suhteen suositella.

Luotettavat Nettilainat

Netistä voi hakea lainaa monien sivustojen kautta, ja ainakin teoriassa olisi myös mahdollista ottaa lainaa ulkomailta jos sivustot niin antavat. Jonkin verran on valitettavasti olemassa myös huijauksia, jotka kuitenkin enemmän ja usein toimivat sähköpostin kautta enemmän kuin varsinaisten sivustojen välityksellä.

Jos saat sähköpostin jossa sinulle luvataan edullista lainaa, niin siihen ei yleisesti kannata tarttua. Parempi on hakea lainaa luotettavista paikoista, sillä näitä on niin paljon olemassa ja lainaa löytää kohtuullisilla ehdoilla melkein jokaiseen lainatarpeeseen.

Suurien lainojen kanssa voi netistä hakea lainaa jopa pankkien kautta, ja tällöin luotettavuuden suhteen ei pitäisi olla ongelmia. Ulkomaalaiset pankit ovat myös jossakin määrin ruvenneet suomalaisille antamaan lainoja verkon kautta, ja tämä on myös toimiva tapa saada edullista lainaa helposti. Nämä pankit myös useimmiten selvästi ilmoittavat kuuluvansa jonkun maan rekisteriin, joka lisää heidän luotettavuuttaan paljon.

Pikavippien Luotettavuus 2019

Koska ala on hyvin paljon enemmän säännöstelty kuin aikoinaan, ovat useimmat netissä tarjottavat pikavipit sellaisia, että niitä voi ottaa melko vähällä stressillä.

Kuten kuitenkin aina muidenkin tuotteiden kanssa, kannattaa katsoa kenen kanssa on asioimassa ennen kuin lainaa tai vippiä ottaa. Useimmat toimijat jotka helposti löydät ovat luotettavia, mutta esimerkiksi sosiaalisen median tai sähköpostin kautta tulevat lainatarjoukset ovat useimmiten hyvin epäilyttäviä. Samaten mm. huono suomenkieli tai muut virheet ovat erittäin epäilyttävä merkki.

Jos lainanantaja on Aluehallintoviraston rekisterissä, riskit ovat hyvin pienet. Tämä onkin sellainen asia josta asian voi aika hyvin tarkistaa, jos vähääkään epäilyttää.

Kuitenkin samalla kannattaa myös ajatella niin, että se etu mitä voi saada siitä että ottaa jonkin epäilyttävän halvan lainan on nykyisin niin pieni, että koska on olemassa monia luotettavia ja vuosia toimineita lainojen antajia, ei usein voi suositella että turhaan tälläistä riskiä ottaisi.

Monesti paras keino onkin käyttää maalaisjärkeä, ja jos jokin asia yhtään epäilyttää niin yleensä lainaa voi hakea muualta hyvin samoilla ehdoilla. Tarjontaa kyllä piisaa, ja tämän takia riskien ottamista ei voi oikein suositella ellei sitten tiedä mitä tekee. Kuitenkin samalla turhaa on pelätä liikaa lainaamista netin kautta. Useimmissa tapauksissa se käy turvallisesti ja luotettavasti pikalainojen ja muiden kanssa ihan niin kuin asiakas on itse toivonut.

Julkaistu luokassa: Vipit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *