Pikavippi 200e

200 euron vipeissä valinnanvaraa on nykyisin kohtuullisen vähän ja tämän takia ei välttämättä ole kauhean montaa vaihtoehtoa erilaisilla ehdoilla mistä lainaa valita.

Syyskuun lakimuutoksen jälkeen moni vippimesta on joko lopettanut kokonaan tai keskittynyt vain suuriin lainoihin. Näistä seuraavista paikoista on kuitenkin edelleen mahdollista saada hyviä 200e pikavippejä vielä tänäänkin.

200e Laina Heti

Jossakin määrin voi tuntua hassulta se että pieniä lainoja alkaa olla melkein vaikeampi löytää netistä kuin suuria lainoja. Tilanne ei melko varmasti olisikaan tälläinen jos tilanne olisi markkinoiden päätettävissä, mutta koska lakiteksti säätelee nykyään melko tarkkaan monia ehtoja lainoista ja siitä miten niitä saa oikein antaa, on moni mesta päättänyt että he eivät enään viitsi nähdä vaivaa pienien lainojen kanssa.

Seurauksena tästä onkin erityisesti se, että monissa pienissä lainoissa ei suoraan pikavippien kautta ole niitä mahdollista hakea. Esimerkiksi 200e pikalaina on sellaisenaan kohtalaisen haastavaa löytää, vaan useimmiten helpompi keino on avata luottotili josta lainaa voi hakea kerralla 2000e tai jopa enemmän. Tällöin voi kuitenkin hakea lainaa myös vähemmän, jonka takia tämä on usein nykyään helpompia keinoja myös näitä pienempiä lainoja hakea.

Yhä on mahdollista löytää myös koroton 200e vippi, mutta tämäkin on harvinaisempi laina kuin se aikaisemmin on ollut. Sellaisen saaminen vaatiikin jonkin verran enemmän hakua, ja lisäksi niitä paikkoja mistä tämä onnistuu saada ei ole niin paljoa jäljellä. Muutama vanha tuttu lainamesta edelleen kuitenkin tarjoaa tätä mahdollisuutta.

Pikalaina 200e 2019

Ei lakimuutos kuitenkaan ole tuonut vain negatiivisia asioita, vaan se on myöskin eräässä tietyssä mielessä selvästi parantanut lainatarjontaa pienien lainojen kohdalla. Suurin ero tulee siinä, että näiden lainojen ja vippien korko on tänään huomattavasti pienempi kuin se on aikaisemmin ollut. Se ei kuitenkaan välttämättä kerro ihan koko totuutta.

Uusi laki nimittäin määrittelee, että 200 euron laina ei saa sisältää nimelliskorkoa joka olisi suurempi kuin 20 % vuodessa. Tämä on se hyvä asia.

Huonompi on se, että lainasta saa edelleen laskuttaa 150 euroa muita kuluja vuotta kohden, eikä tähän vaikuta se että minkä kokoinen laina kyseessä on. Tämän takia juuri pienissä lainoissa voi todellinen korko nousta korkeammaksi kuin ajatellaan, jos muita kuluja laskutetaan kuten on sallittua.

Tämän takia myöskään ei välttämättä kannata ottaa pikavippiä pitkällä maksuajalla vaikka se olisi mahdollista. Valitettavasti monet lainapaikat vaikuttavat nykyään pakottavan tähän, osittain siitä syystä että muuten he eivät kokisi kannattavaksi tarjota pieniä lainoja ollenkaan. Jos kuitenkin on mahdollista maksaa 200e pikavippi nopeasti takaisin, niin se yleensä yhä kannattaa tehdä.

Harmillista myöskin on se, että näin pientä vippiä ei ainakaan vielä ole mahdollista kilpailuttaa ainakaan useimmissa palveluissa. Tämän takia vertailua joutuu enemmänkin tekemään itse, joskin toki olemme toivoneet että voimme tässä auttaa nostamalle esille mm. näitä tarjolla olevia 200e vippejä.

Julkaistu luokassa: Vipit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *