Pikavippi 300e

Valittaessa parasta 300e pikavippiä kannattaa nykyään huomioida enemmän yksilölliset tarpeet ja toiveet suoraan hinnan sijasta. Nykyisin kun laki rajaa maksimaalisen koron pikalainoissa 20%, ovat erot mitä näin pienien lainojen kanssa on mahdollista saada kutistuneet paljon.

Tässä esimerkkejä ja suosituksia lainoista, mitä on 300€ suuruisena nykyään vielä mahdollista saada.

Lainaa 300e Tilille

Moni lainapaikka on tätä nykyään innostunut enemmän ajatuksesta tarjota hieman suurempia lainoja, ja tämän takia varsinkin pienien vippien kohdalla haasteeksi muodostuu usein se, että näitä ei tarjota niin monesta paikasta.

Suoranaista 300e pikalainaa esimerkiksi ei tarjoa tällä hetkellä lakimuutoksien jälkeen kuin muutama paikka. Seurauksena useimmat 300 euron vipit otetaan luottona.

Joustoluotto 300€ tarjoaa tiettyjä mahdollisuuksia joita ei pikalainasta löydy, mutta kuitenkin antaa sellaista joustavuutta että tätä lainaa voi myöskin käyttää samalla tavalla kuin tavallista pikavippiä. Ainoa pieni miinus tuleekin ehkä siitä, että luottorajaa ei usein saa tasan 300 euroon, vaan se pitää yleensä asettaa vähintään 500 euron kohdalle. Kuitenkin useimmissa tilanteissa jos lainaa ei olisi mahdollista saada tätä 500€, niin myöskään 300e vippi ei olisi mahdollista saada.

Parhaat 300€ Lainat

Aikaisemmin se isoin asia melkein mitä näiden lainojen kanssa kannatti katsoa oli se, että 300 euron pikavippien korot vaihtelivat erittäin paljon, ja tämän takia viisailla valinnoilla oli mahdollista säästää joskus jopa paljon rahaa kun valitsi lainaa.

Tällä hetkellä kuitenkin lähes kaikki lainat mitä kautta on tälläinen pienen puoleinen laina mahdollista saada ovat sellaisia, että niiden kanssa korko on jokseenkin aina tuo maksimaalisen suuri eli 20 prosenttia vuotta kohden.

Eroja voi kuitenkin muiden asioiden kohdalla tulla. Esimerkiksi maksuaika voi vaihdella, ja 300e pikavippi pitkällä maksuajalla voi olla helpommin saatavissa toisista lainapaikoista kuin jos verrattaan sitä toisiin.

Huomioitavaa yleisesti on myös se, että lain mukaan sallittua on edelleen laskuttaa maksimissaan 150 euroa lisäkuluja lainaa kohden per vuosi, ja tämä voi nousta merkittäväksi kuluksi 300e lainan kanssa. Tämä voi myös vaihdella maksuajan ja lainapaikan mukana.

Pikavippi 300e 2019

Lisäksi myöskin voi tulla mahdolliseksi joistakin paikoista hakea 300e pikalaina ilman korkoa, ja tämä mahdollista tälläisen lainan ottamisen ilmaiseksi. Yleisesti tämä on kuitenkin vaatinut sen, että tällöin sinun pitää maksaa tämä laina takaisin kuukaudessa eikä sille ole tällöin mahdollista neuvotella pidempää laina-aikaa.

Harmillisesti muutamat lainamestat jotka tätä mahdollisuutta tarjosivat ovat lopettaneet tällä ehdolla lainan tarjoamisen lakimuutoksen jälkeen. Kuitenkin edelleen tämä on mahdollista saada mm. Ferratumin kautta, jos et ole näistä paikoista aikaisemmin lainaa ottanut tai ollut niiden asiakas.

Korottomat pikalainat ovat tarjolla nimittäin vain uusille asiakkaille. Aikaisemmat lainat samasta paikasta tai joskus saman yrityksen eri lainasivustoilta usein estävät ilmainen lainan saamisen.

Julkaistu luokassa: Vipit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *