Pikavippi 50e

Valikoima 50 euron vipeissä on selvästi kutistunut, mutta ne vaihtoehdot mitä on jäljellä tarjoavat tämän suuruista lainaa edullisemmin ja monilta osin paremmilla ehdoilla kuin aiemmin tätä on ollut tarjolla.

Tässä muutamia esimerkkejä laadukkaista 50e lainoista, mitä on vuoden 2019 lakimuutoksen jälkeen tarjolla.

Lainaa 50e Netistä

Useimmat netissä ehdotetut lainat ovat tehty siten, että niiden kautta otettaisiin hieman enemmän lainaa. Tämä on varsinkin nykyään hyvin vahva toive jo ihan sen takia, että korkoa mitä lainasta saa periä on kohtuullisen paljon valtiovallan toimesta rajoitettu. Tämän takia se tuotto mikä olisi mahdollista pienestä lainasta saada on melko pieni.

Kuitenkin pientä lainaa on mahdollista hakea useista paikoista sen takia, että luottoja käyttävät lainapaikat ovat tavallisempia kuin monet muut vaihtoehdot. Seurauksena on se, että jos lainaa tahtoo vain vähän, ei näistä vaihtoehdoista usein sitä sen tarkemmin rajata vaikka toki lainaaja itse toivoisi että ottaisit myös lainaa enemmän.

Suoraan pikalainan kautta voi kuitenkin tuottaa haasteita ottaa vain 50e vippi. Usein joustoluotot ovat tänään niitä ainoita keinoja näin pieni laina saada. 100e pikavippi on jostakin vielä tarjolla, mutta edelleen luottojen kohdalla usein tarjonta on selvästi avoimempi.

Pikavippi 50e 2019

Erityisen vaikeaa voi olla tilanne nuorien lainaajien kohdalla, sillä mm. pikavippi 50e 18v ikäiselle lainaajalla on tätänykyään äärimmäisen haastavaa saada. Moni lainapaikka jotka näitä vielä hetki sitten antoivat ovat toimintansa lopettaneet, ja koska korkoa ei saa enään niin paljoa pyytää, ei enään voi kannattavasti usein nuorille monenlaisia lainoja antaa.

Tilanne voi toki vahvasti muuttuakkin, sillä lakimuutos on tätä kirjoittaessa hyvin uusi asia ja monet uudet ja vanhat lainapaikat pohtivat ja analysoivat vielä sen vaikutuksia. Kuten viimeisen lakikiristyksen aikaan, on mahdollista että tämänkin jälkeen keksitään jotakin uutta jota kautta tulee mahdolliseksi tarjota laadukkaita lainoja hyvin samoilla ehdoilla kuin aiemminkin.

Parhaat 50 € Pikalainat

Yksi hyvä asia on myös se, että lakimuutos ei ole kokonaan lopettanut mahdollisuutta saada 50e laina ilman korkoa. Korottomia vippejä on edelleen saatavilla vaikkakin montaa niitä ei ole enään jäljellä.

Mikäli et ole aiemmin näitä lainapalveluja kuitenkin käyttänyt, antaa tämä mahdollisuuten hakea 50 euron vippi 30pv maksuajalla jona aikana sinun ei tarvitse tästä lainasta myöskään korkoa maksaa. Yhteisesti voisikin sanoa, että tämä on tänäpäivänä se paras keino pieni laina ottaa, vaikkakin korkojen ollessa pienen lainan kohdalla nyt niin pieni, ei hinta ole kova ehdolla että maksat lainan takaisin kohtuullisen ripeästi. Ilmainen laina on kuitenkin aina paras vaihtoehto kun sitä tarjolla kerran on.

Julkaistu luokassa: Vipit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *