Pikavippi Osamaksulla

Pikavipin takaisinmaksamisesta saa huomattavasti helpompaa, kun sille ottaa hieman enemmän maksuaikaa ja mahdollisuuden maksaa se takaisin erissä.

Tässä on useita laadukkaita pikavippejä osamaksulla, jossa samalla myös hinta on edullisemmasta päästä ja ehdot muutenkin hyviä moniin eri tilanteisiin.

Pikalaina osamaksulla

Tänään on paljon tavallisempaa hakea pikalainaa osamaksulla kuin sitä on aikoinaan ollut, ja varsinkin kun vuoden 2019 lakimuutos astui voimaan, on useat lainapaikat vaatineet jopa että pikavippeihin on joskus pakko ottaa jopa kohtalaisen pitkä maksuaika.

Seurauksena on hyvin tavallista ottaa pikalainaa pitkällä maksuajalla, ja tämän myötä myös pikavippi osamaksulla on paljon helpompi saada ja löytää kuin aikaisemmin tilanne on ollut.

Koska monessa lainapaikassa tämä on mahdollista, joutuu valintaa tekemään jossakin määrin ainakin sen perusteella että mistä saa lainaa parhaiten itselleen sopivilla ehdoilla. Ei nimittäin aina ole ihan simppeliä sanoa, että minkälaista lainaa kannattaisi ottaa jos haluaa napata vipin erissä maksettavana.

Pikavippi Erissä

Jos maksuaikaa pidennettään, tarkoittaa tämä siis siten samalla sitä, että joudut lainan aikana maksamaan enemmän korkoa sekä muita kustannuksia. Tämä on kuitenkin nykyään pienempi ongelma erityisesti pikalainojen kanssa, sillä korkokatto on määrännyt nykyisin että korko ei saa ylittää 20 %.

pikalaina osamaksulla

Tämä muutos on erityisen suuri pikavippien kohdalla, joissa lainan määrä voi nousta hintaan suhteutettuna aika kalliiksi monen kuukauden maksuajalla. Vippi vuoden maksuajalla on voinut olla erityisen kallis, ja jos nykyhintaa verrataan tähän historialliseen hintaan, niin monelta tapaa tämä halpuus on erittäin iso asia.

Voidaankin monesta mielestä sanoa, että nyt on yksi parhaista ajoista ottaa pikavippi osamaksulla kun verrataan muita mahdollisuuksia ja aikaisempia aikoja.

Vipin saaminen

Yksi miinus on kuitenkin kohdalle osunut, ja se liittyy siihen että koska pikalainasta ei saa niin paljon korkoa enään laskuttaa, ei sitä myöskään uskalleta antaa niin helposti. Se että vipissä on pitkä laina-aika ja tämän takia myös pienempi kuukausilyhennys jonkin verran tekee sen maksamisesta takaisin helpompaa ja tämän takia näitä lainoja myös enemmän uskalletaan antaa.

Kuitenkin nykyään on hieman vaikeampi myös saada tälläinen pieni vippi. Myöskin saatavuus on hieman pienempi, ja monissa tilanteissa helpommaksi tulaa hakea luotto osamaksulla eikä suoraan pikavippiä.

Kumpikin mahdollisuus on kuitenkin edullisempi kuin mitä aiemmin on tarjolla ollut, ja tämän takia niitä kannattaa käyttää kun tälläistä lainaa halutaan ottaa. Turhaa on mitenkään pelätä erityisesti että pieni pikalaina osamaksulla olisi vaikea saada, vaan sellaista on usein saatavilla varsinkin jos ei lainapaikan suhteen ole niin tarkka.

Vertailuamme käyttämällä myös löydät aika helposti nykyiset lainapaikat, mistä tämä on mahdollista saada. Katso siis listaltamme vaihtoehtoja, ja niistä sitten rajaat vain käsittelyyn ne lainat mitkä voisivat sinulle sopia.

Julkaistu luokassa: Vipit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *